Welkom bij Huisartsenpraktijk Balegem!


Indien U denkt symptomen te hebben van het coronavirus (zie tabblad "Coronavirus") en u wenst een afspraak te maken, contacteer ons telefonisch en kom in GEEN geval naar de huisartsenpraktijk, wij zullen u verder adviseren volgens de recentste richtlijnen. 

Mogen we ook vragen om nog steeds een mondmasker te dragen als u op consultatie komt en de handen te ontsmetten?


Ter ondersteuning van de huisartsen en om een antwoord te bieden op alle coronavragen, ontwikkelde Domus Medica de website mijncoronatest.be.

Met deze website wensen ze de tools, die vandaag beschikbaar zijn voor burgers om zelf testcodes aan te maken en testresultaten te raadplegen, beter bekend en toegankelijker te maken.

Heb je verkoudheidsklachten of had je een hoog-risicocontact?

Surf naar de website: www.mijncoronatest.be

Vanaf 10 januari 2022 zijn volgende coronaregels van toepassing:

Dit zijn de belangrijke links:

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw persoonlijke gegevens na te kijken wanneer u online een afspraak maakt? Wij stellen vast dat oude adres-en telefoongegevens niet aangepast worden. Van harte dank om dit na te kijken!


Nieuwe patïenten dienen telefonisch contact op te nemen alvorens een afspraak te maken. 


Mogen wij met aandrang vragen dat de tijdsduur van de consultaties beperkt en gerespecteerd wordt? Onze artsen zijn omwille van de coronadrukte overbevraagd en de wachttijd in de wachtzaal dient ook te worden beperkt. Dank voor uw begrip!


Ambitie om ons team te versterken? Wij zijn nog op zoek naar een collega HAIO. Neem vrjblijvend contact op!